Gözler yönetime çevrildi

Gözler yönetime çevrildi
Gözler Eskişehirspor yönetiminde. Hatipoğlu ile Çakırgöz arasındaki pazarlığın Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında netleşmesi bekleniyor.Eskişehirspor ligde formalite maçlarına çıkarken, yönetim içindeki...

Gözler Eskişehirspor yönetiminde. Hatipoğlu ile Çakırgöz arasındaki pazarlığın Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında netleşmesi bekleniyor.
Eskişehirspor ligde formalite maçlarına çıkarken, yönetim içindeki gelişmeler ise tüm hızıyla devam ediyor. Başkanlığı bırakacağını açıklayan Nebi Hatipoğlu ile yönetimin kendi içinden çıkarttığı başkan adayı Rıdvan Çakırgöz arasında yaklaşık 20 gündür devam eden görüşmeler son aşamasına geldi.
Geçtiğimiz hafta içinde birkaç kez bir araya gelen ve pazarlığı sürdüren ikilinin yarın akşam yapacakları yönetim kurulu toplantısında sonuca ulaşması bekleniyor.
Mali konularda anlaşma noktasına geldikleri ileri sürülen ikilinin ödemenin şekli konusunda uyuşmazlığa düştükleri belirtilirken, Salı günkü toplantıda uzlaşma sağlanamadığı taktirde olağan üstü genel kurul kararının çıkabileceği belirtiliyor.
Bilindiği Eskişehirspor'da başkanlığa adaylığını açıklayan Rıdvan Çakırgöz ve arkadaşları kongre yapılmasına karşıydı. Yarınki toplantıda Başkan Hatipoğlu' na kararını bir an önce vermesi istenirken ve uzlaşmaya yanaşması için son önerilerin sunulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.