Grubun yenilgisiz tek takımıyız

Grubun yenilgisiz tek takımıyız
Ligde yenilgisiz giden Şimşekler Pazar günü sahasında konuk edeceği Alaplı Belediye maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli aşmak istiyor.

GÜÇLÜ KADRO

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör ligde çok güçlü bir kadro kuran ve daha önce BAL’da şampiyonluk yaşayan oyunculardan kurulu bir ekip kuran Kırmızı Şimşekler geride kalan 7 maç sonunda da aldığı sonuçlar ile farkını ortaya koydu.

İSTEDİĞİ YERDE

7 hafta sonunda biri hükmen olmak üzere 6 galibiyet 1 beraberlik alan ve 19 puanla zirveye oturan Kırmızı Şimşekler sezon başından bu yana istediği yere geldi. Es-Es’li oyuncular 7 hafta da 15 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü. Şimşekler grubun yenilgisiz tek takımı.

HEDEF BELLİ

Zorda olsa istediği yer olan liderlik koltuğuna oturan siyah-kırmızılı ekipte tek hedef zirvedeki yerini sezon sonuna kadar koruyabilmek. Ligde arka arkaya zorlu maçlara çıkacak olan Es-Es’te hedef bu maçları en az kayıpla atlatmak.

HERKES İNANÇLI

Şampiyonluk için Es-Es’i tercih eden oyuncularda oldukça inançlı. Teknik kadro ile bütünleşerek tam bir takım olan Eskişehirspor’da futbolcularda siyah-kırmızılı forma altında büyük taraftarın desteği ile şampiyon olmak ve sezon sonunda sevinmek arzusunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.