Grup ikincileri de finale yükselecek

Grup ikincileri de finale yükselecek
Gazetemizin geleneksel olarak düzenlediği ve otuziki takımın mücadele ettiği turnuvada takımlardan gelen yoğun istek üzerine tertip komitesi sekiz gruptan çıkacak grup birincilerinin yanı sıra grup ikincilerinin de final grubuna...

Gazetemizin geleneksel olarak düzenlediği ve otuziki takımın mücadele ettiği turnuvada takımlardan gelen yoğun istek üzerine tertip komitesi sekiz gruptan çıkacak grup birincilerinin yanı sıra grup ikincilerinin de final grubuna yükselecekleri kararını aldı.
Buna göre her gruptan ikişer takım final grubuna yükselirken, final karşılaşmaları ise elemasyon sistemi ile oynanacak. Tertip Komitesinin aldığı bu karar tüm takımlar tarafından sevinçle karşılanırken, iki maçtan birini kaybeden takımlar içinde fırsat yaratılmış oldu. Turnuvada önceki gün oynanan dört karşılaşmada ise Emek İletişim Seçkin Restaurant takımını 11-4 yenerek grupta önemli sayılacak avantaj sağlarken, Estram takımı Genç RTVspor takımını 5-3 yenerek haftayı üç puanla kapattı. Günün üçüncü maçında ise Alayı 26 takımı Kıraç Grup takımını 6-1 yenerek ikincilikteki şansını yükseltirken, son maçta ise Cihan Emlak takımı Kütahya Yapı Kimyasal takımını 8-4 yenerek üç puanı hanesine yazdırmasını bildi. Turnuvaya hafta sonu ara verilirken, pazartesi iki salı günü ise dört karşılaşma oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.