Gruplarda liderlik maçları

Gruplarda liderlik maçları
Gazetemizin geleneksel olarak düzenledii 14. Basın İstikbal GAzetesi 2. tur maçlarına önceki akşam üç karşılaşma ile devam edildi.Günün ilk maçında Akarbaşı Esbak takımı İnönü Gençlik takımını 6-3 yenerken, günün...

Gazetemizin geleneksel olarak düzenledii 14. Basın İstikbal GAzetesi 2. tur maçlarına önceki akşam üç karşılaşma ile devam edildi.
Günün ilk maçında Akarbaşı Esbak takımı İnönü Gençlik takımını 6-3 yenerken, günün ikinci maçında ise gruplarında ilk maçlarını kazanan iki takımın mücadelesi zevkle izlendi. Tepebaşı Belediyesi Kal-Su Tes Vaillant takımını 4-3 yenerek grup liderliği için önemli sayılacak avantaj sağladı. Günün son maçında büyük çekişmeye sahne oldu. İlk maçlarını kazanan Yenikent Gençlik ile Ar Yemek arasındaki mücadele nefes nefese geçti.
İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Yapakların yönettiği ve başarı ile düdük çaldığı müsabaka Yenikent Gençlik iki kez öne geçmesine rağmen bu avantajını koruyamadı. Peş peşe yediği gollerle sahadan 6-4 yenik ayrıldı. Ar Yemek aldığı bu galibiyetle liderilğini sürdüürken, son maçında bir puan dahi alsa gruptan birinci olarak çıkmayı garantileyecek.
Turnuvaya bugün dört karşılaşma ile devam edilecek. 24.05.2007 Perşembe Açık Saha 19.30 Estram-Genç RTV, 20.30 Kıraç Grrup-Alayı 26, Kapalı Saha 20.00 Emek İletişim-Gelişim Lisesi, 21.00 Kütahya Yapı Kimyasalları-Cihan Emlak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.