"Güç birliği sevindirici"

“Güç birliği sevindirici”
Eskişehir Anadolu Yıldızı Derneği genel kurulda güç birliğinin sevindirici olduğunu söyledi. Dün bir açıklama yapan Anadolu Yıldızı Derneği yönetimi; “Takımımız 200-6-2007 sezonunu bize göre başarılı olarak tamamlamıştır....

Eskişehir Anadolu Yıldızı Derneği genel kurulda güç birliğinin sevindirici olduğunu söyledi.
Dün bir açıklama yapan Anadolu Yıldızı Derneği yönetimi; "Takımımız 200-6-2007 sezonunu bize göre başarılı olarak tamamlamıştır. Bu sezonu takımımız açısından başarılı olarak tanımlıyoruz. Çünkü biz zaten bu sezon için takımımızdan büyük başarılar beklemiyorduk.
Yönetimlerin o sezonun güçlü Eskişehirspor'unu yaratabilmeki çin büyük paralar harcayıp Eskişehirspor'un geleceğini ipotek almasının doğru bir yaklaşım olmadığını hepimiz bilmekteyiz. Bu sebeble; camianın beklentileri doğrultusunda sezonun değil geleceğin güçlü Eskişehirspor'u için uzun vadede planlamalar yapan yönetimlere ihtiyaç duymaktayız. Geleceğin güçlü Eskişehirspor'unu yaratabilmek için güçlü yönetimlere ihtiyaç vardır.
Bu da "güç birliği"nin sağlanmasıyla mümkün olacaktır. Bu bağlamda son günlerde basından takip ettiğimiz, her şeyden önce Eskişehirspor'un menfaatini düşünerek güçbirliği yolunu tercih eden kulübümüzün değerli yöneticilerinin tavrı son derece olumludur. Kuruluştan itibaren büyük başarılara imza atıp sonra uzun bir duraklama dönemi geçiren Eskişehirspor'umuz artık yükseliş dönemine girmiş bulunmaktadır. Bu yükseliş döneminde birlik beraberlik içerisinde hep beraber yeniden şahlandıracağımız Eskişehirspor'umuz için gün boy ölçüşme günü değil güçlerimizi birleştirme günüdür. Önümüzde kongrede oluşturulacak yönetime artık topyekün destek olma zamanı gelmiştir. Sayın Başkanımız Nebi Hatipoğlu'nun bizlere geçen sene verdiği sözünün arkasında olmasından son derece memnunuz.
Geçtiğimiz haftalardaki çalkantılı dönemde Eskişehirspor'un sahipsiz olmadığını beyan eden geçmiş dönem yöneticilerimizin de Başkanımızın bu kararına saygı duyup dışarıdan destek sözü vermeleri son derece olumludur. Bunun yanında sayın Rıdvan Çakırgöz'ün de ayrı bir liste çıkarmak yerine bu özlenen "güç birliği"nin içinde olup birlik beraberliğe dair en değerli adımı atması özlediğimiz tablodur ve bu camia bu güzellikleri unutmayacaktır.
Ayrıca yine duyumlarını aldığımız üzere, yanlış hareketlerini gözlemlediğimiz ve sezon içinde de medeni tepkimizi tribünlerden haykırıdğımız Eskişehirspor'u amaçları uğruna araç edinenlerin de yeni oluşturulacak liste dışında tutulmaları bizleri son derece sevindirmiştir. Eskişehirspor'un başarısını her şeyin üstünde tutarak bizleri sevindiren yönetici ve iş adamlarımıza teşekkürler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.