Güçlü Es-Es için güçlü yönetim şart

Güçlü Es-Es için güçlü yönetim şart
Eskişehirspor’ un güçlü olabilmesi için güçlü bir yönetim oluşturulması şart.1965 yılından bu yana şehri kucaklayan ve her kesimin desteğini alan sadece üç, dört yönetim çıkartabilen Eskişehirspor, 28Mayıs’ta yapılacak...

Eskişehirspor' un güçlü olabilmesi için güçlü bir yönetim oluşturulması şart.
1965 yılından bu yana şehri kucaklayan ve her kesimin desteğini alan sadece üç, dört yönetim çıkartabilen Eskişehirspor, 28Mayıs'ta yapılacak genel kurulunda yine böyle bir güçlü yönetim çıkartmalı. Belediyelerin, Vilayetin ve güçlü sanayici ve tüccarların, oluşturacağı güçlü bir yönetim Eskişehirspor' un atılım yapmasına da neden olur.
Süper ligde mücadele eden tüm takımların yanı sıra 2.lig A kategorisindeki takımların büyük bölümünün tesisleşme ve kurumsallaşma yolunda önemli ilerlemeler kaydetmesi dikkat çekiyor. Sisteme, tesisleşmeye ve kurumsallaşmaya önem veren kulüplerin şampiyonluğa oynaması ve süper lige çıkmaları da Eskişehirspor için artık ciddi adımlar atma zamanın gelip geçtiğini gösteriyor.
Bunun içinde 28 Mayıs'ta yapılacak genel kurulda önce güçlü bir yönetim çıkartması gereken Eskişehirspor, bu yönetimi ile gerek tesisleşme gerekse kurumsallaşma yönünde önemli adımlar atması gerekiyor.
Eskişehirspor' da artık günü kurtarma telaşının yerini ileriye dönük yatırımların almalı ki Eskişehirspor Anadolu Yıldızı ve Anadolu efsanesi adına yakışır bir duruma ulaşabilsin.
Kongreye kalan 15 günlük süre içinde kısır çekişmeler,listeye girecek adaylar yerine, iş yapacak, Eskişehirspor' u ayağa kaldıracak bir yönetimin oluşturulması için el ele verilmeli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.