Hakemin kural hatası maç tekrarını getirdi

Hakemin kural hatası maç tekrarını getirdi
Büyük erkekler hentbol il birinciliği müsabakalarına Anadolu Üniversitesi-Havagücü maçında yapılan kural hatası damgasını vurdu. 4 takımın mücadele ettiği ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımı ikinci kez karşı...

Büyük erkekler hentbol il birinciliği müsabakalarına Anadolu Üniversitesi-Havagücü maçında yapılan kural hatası damgasını vurdu.
4 takımın mücadele ettiği ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımı ikinci kez karşı karşıya getiren müsabakayı ilk maçta rakibine tek sayı farkla yenilen Anadolu Üniversitesi bu kez 22-20 kazanarak büyük bir avantaj yakaladı. Fakat bu karşılaşma da yapılan kural hatası nedeniyle hentbol il temsilciliği maçın tekrarına karar verdi. Anadolu Üniversitesi ile Havagücü 3 Mayıs Perşembe günü saat: 19.00'da tekrar karşı karşıya gelecek. Ligde önceki akşam oynanan karşılaşmalarda ise Anadolu Üniversitesi Atatürk TEML'yi 51-15 yenerken, Havagücü Harb-işspor'u 27-22 mağlup etti.
Bu sonuçlarla bir maç dışında ligde tüm maçlar tamamlandı. Anadolu Üniversitesi ile Havagücü'nün Perşembe akşamı oynayacağı final niteliğinde ki maç şampiyonu belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.