Harb-İş elendi

Harb-İş elendi
Genç erkekler hentbol Türkiye şampiyonası grup elemeleri müsabakalarında limizi Bursa’da temsil eden Harb-işspor hentbol takımı final oynamasına rağmen elenerek şampiyonaya veda etti. Finalde elemelere ev sahipliğ yapan Bursa Nilüfer...

Genç erkekler hentbol Türkiye şampiyonası grup elemeleri müsabakalarında limizi Bursa'da temsil eden Harb-işspor hentbol takımı final oynamasına rağmen elenerek şampiyonaya veda etti.
Finalde elemelere ev sahipliğ yapan Bursa Nilüfer Belediyesi'ne karşı iyi mücadele etmesine rağmen yenilen temsilcimiz boynu bükük bir şekilde ilimize geri döndü. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Harb-işspor başkanı Mehmet Akdoğan " Sporcularımı öncelikle gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. İlimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde centilmence temsil ettiler.
Sonuçta bu bir spor müsabakası. Biri sevinip, biri üzülecek. Rakibimizi kutladık. Bizlerde şimdiden gelecek sezonun hazırlıklarına başladık. Harb-işspor kulübü olarak her zaman ileriye bakarak en iyisini yakalayabilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.