Hatipoğlu güven tazeledi

Hatipoğlu güven tazeledi
Eskişehirspor’un gergin geçen olağanüstü genel kurulunda Başkan Nebi Hatipoğlu güven tazeledi.Eskişehirspor yönetiminin dün Gar düğün salonunda yaptığı olağanüstü genel kurulu oldukça hareketli geçti. Kongrede hareketlilik...

Eskişehirspor'un gergin geçen olağanüstü genel kurulunda Başkan Nebi Hatipoğlu güven tazeledi.
Eskişehirspor yönetiminin dün Gar düğün salonunda yaptığı olağanüstü genel kurulu oldukça hareketli geçti. Kongrede hareketlilik Divan heyeti seçiminde iki liste çıkması ile başladı. Divan başkanlığına gösterilen Nejat Banaz feragat edince Zeki Ünal başkanlığında divan heyeti seçildi.
Divan başkanı Zeki Ünal'ın açış konuşmasının ardından Vali Kadir Çalışıcı mikrofona geldi. Vali Çalışıcı hedefsiz Eskişehirspor olamayacağını belirterek " Şampiyonluk istiyorum" dedi. Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasından ve eski yönetimin ibrasından sonra seçimlere geçilmeden dilek ve temenniler maddesine geçildi. Dilek ve temennilerde eski yönetici Nihat Çuhadar ve ardından eski başkan Halil Ünal'ın sert açıklamalarına karşı cevap hakkını kullanan Başkan Nebi Hatipoğlu aynı sertlikte yanıt verince kongre gerginleşti.
Vali Çalışıcı bu arada dışarı çıkarak Başkan Nebi Hatipoğlu ve eski başkan Halil Ünal'ı yanına çağırarak bir süre görüştü.
Görüşmeden sona Vali Çalışıcı Eskişehirspor'un bir aile olduğunu ve bu tür hareketli kongreler yaşaması gerekiyor ve yönetimde olanlarda eleştirilere tahammül etmek zorunda olduğunu belirtti.
Daha sonra ikinci kez söz alan eski başkan Halil Ünal görevi devrettiği andaki mali durum hakkında bilgi veren bir konuşma yaparak ardında yeni yöneticilerden özür diledi.
Daha sonra seçimlere geçildi. Tek listenin çıktığı olağanüstü genel kurulda Nebi Hatipoğlu ve 31 kişilik yeni yönetimi oy birliği ile göreve getirildi.
Tekrar başkanlığa seçilen ve güven tazeleyen Nebi Hatipoğlu ve eski başkan Halil Ünal'ın koluna giren Vali Kadir Çalışıcı birlik gösterisi yaptı.

YÖNETİM KURULU
Başkan: Nebi Hatipoğlu

Rıdvan Çakırgöz
Erdoğan Tekgöz
Murat Sürel
Veysel Koçak
İ.Hakkı Sağır
Mesut Hoşcan
Sıtkı Öztürk
Doğan İlhan
Yüksel Pilgir
Ramazan Yanar
İsmail Hakkı Gül
Yusuf Yıldırım
Adnan Sagay
Ertuğrul Dindar
Cem Abacı
Mutlu Kırçıl
Zeynel Bal
Jalen Yılmaz
Ahmet Süzer
Saffet Çelen
C. Okan Yüksel
Adnan Gül
Çetin Dağlı
İsmail Tiftik
Hikmet Çetin
Sami Acar
Mehmet Arı
İrfan Topaloğlu
Mehmet Yücesan
Metin Kalınoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.