Haydi Es-Es'im hız kesmek yok

Haydi Es-Es’im hız kesmek yok
Eskişehirspor ligde bugün Kayserispor ile karşılaşacak. Kadir Has stadındaki maç saat 17.00’de başlayacak.Lige kötü başlamasına rağmen son iki maçı kazanarak 6 puan alan Şimşekler 9. sıraya yükselen Kırmızı Şimşekler...

Eskişehirspor ligde bugün Kayserispor ile karşılaşacak. Kadir Has stadındaki maç saat 17.00'de başlayacak.
Lige kötü başlamasına rağmen son iki maçı kazanarak 6 puan alan Şimşekler 9. sıraya yükselen Kırmızı Şimşekler bugün de 4 maçta sadece 1 puan alan Kayserispor'a konuk olacak.
Zorlu maç için dün sabah Eskişehir'den otobüsle Ankara'ya oradan da uçakla Kayseri'ye geçerek kampa çekilen Şimşekler konaklayacağı otele gederek kampa çekildi.
Rakibini deplasmanda yenerek galibiyet serisini sürdürmek isteyen Şimşekler Kayseri'deki taraftarının da desteği ile bugün 3 puan almak istiyor.
Eskişehirspor'un Kayserispor ile oynayacağı karşılaşma Kadir Has stadında saat 17.00'de başlayacak. Maçı hakem Süleyman Abay yönetecek.
KAYSERİ'DE SON 3
MAÇTIR YENİLMİYORUZ
Eskişehirspor süper lige çıktığı ilk sezonda rakibine Kayseri'de 1-0 yenilmiş, rövanş maçını da Bülent Kocabey'in aynı skorla kazanmıştı.
2009-2010 sezonunda ise evinde rakibine tek golle boyun eğen Şimşekler deplasmanda ise Koray ve Mehmet Yılmaz'ın golleri ile 2-1 galip gelmişti. 2011-2011 sezonunda ise deplasmanda 2-2 kalan Es-Es'in gollerini Diego ve Burhan atarken, rövanş maçında ise Kayserispor Es-Es'i 2-1 yenmişti. Bu maçta Es-Es'in tek golünü Serdar atmıştı.
Geçtiğimiz sezon ise Eskişehir'deki ilk maçı Veysel'in golü ile kazanan Şimşekler deplasmanda ise 2-2 kalırken, goller kamara'dan gelmişti.
Son 3 maçtır deplasmanda rakibine yenilmeyen Eskişehirspor'un bugün de galip gelerek ligdeki çıkışını sürdürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.