Hedef 3. lig

Hedef 3. lig
Süper Amatör kümede şampiyonluğu kazanan Odunpazarı Belediyesi spor kulübü bu başarısını önceki akşam Yimpaş Otel’de düzenlenen yemekte kutlarken, kupasını da EASKF Başkanı İsmet Ertuğrul’un elinden aldı.Düzenlenen...

Süper Amatör kümede şampiyonluğu kazanan Odunpazarı Belediyesi spor kulübü bu başarısını önceki akşam Yimpaş Otel'de düzenlenen yemekte kutlarken, kupasını da EASKF Başkanı İsmet Ertuğrul'un elinden aldı.
Düzenlenen yemeğe katılan Odunpazarı Belediye başkanı Burhan Sakallı" Kulübümüz artık sadece Odunpazarı Belediyesi'ni değil Eskişehir'i temsil edecek. İnşallah başarılı sonuçlar almaya devam ederler ve mutlu sona hep birlikte ulaşırız. Sporcularımızın her zaman arkasındayız" dedi. Bunun yanında şampiyonluk kupasını Odunpazarı Belediyesi'ne veren EASKF başkanı İsmet Ertuğrul" İlimize mutlaka bir profesyonel takım daha gerekli. Odunpazarı ligde başarılı olarak şampiyonluğu elde etmiştir. İnşallah aynı başarıyı terfi maçlarında da tekrarlayacaklar ve hedefledikleri noktaya ulaşacaklardır. Şimdiden kendilerine ve diğer mücadele edecek takımlarımıza terfi müsabakalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.