"Hedefi olan bir takım kuracağız"

“Hedefi olan bir takım kuracağız”
Eskişehirspor yöneticilerinden İsmail Hakkı Gül transfer çalışmalarını değerlendirerek “Hedefi olan bir takı kuracağız” dedi.Dün Atatürk stadında transfer çalışmalarına başlayan Eskişehirspor’da transfer komitesinde...

Eskişehirspor yöneticilerinden İsmail Hakkı Gül transfer çalışmalarını değerlendirerek "Hedefi olan bir takı kuracağız" dedi.
Dün Atatürk stadında transfer çalışmalarına başlayan Eskişehirspor'da transfer komitesinde yer alan yöneticilerden İsmail Hakkı Gül "Yeni sezonda A ligi daha zorlu geçecek. Bu nedenle hedefi olan bir takım kurmak istiyoruz.Belli mevkilere isimler alacağız. Bunların en azından 5'i takımda oynayacak kapasitede olmalı. Özellikle santrafor için 3 oyuncu alabiliriz. Sağ ve sol kanat içinde arayışlarımız var. Ayrıca kaleci Zafer'in maliyeti yüksek olduğu için onun ayarında daha uygun bir kaleci alabiliriz.Transfer Eylül ayına kadar sürece ancak biz Haziran'ın sonuna kadar bitirmek istiyoruz. Daha bir çok takımın teknik adamı bile yok" dedi.
Sürel'in istifasına da değinen Gül "Biz Murat Sürel arkadaşımızı çok seviyoruz. Yönetimde bir sorun yok. Veysel arkadaşımızda Bilecik'den milletvekili adayı ve hala yanımızda. Diğer yöneticiler hakkında istifa söylentisi var ama bize şu ana kadar resmi birşey gelmedi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.