HENTBOLCULARIN KIBRIS ÇIKARTMASI

HENTBOLCULARIN KIBRIS ÇIKARTMASI
Küçük Kızlarda Türkiye şampiyonu olan Melahat Ünügür İlköğretim Okulu hentbolcuları Kıbrıs Hentbol federasyonunun özel daveti üzerine, Kıbrıs’ta 8.’si düzenlenecek olan Uluslar arası Dervişi Mişo plaj hentbol turnuvasına...

Küçük Kızlarda Türkiye şampiyonu olan Melahat Ünügür İlköğretim Okulu hentbolcuları Kıbrıs Hentbol federasyonunun özel daveti üzerine, Kıbrıs'ta 8.'si düzenlenecek olan Uluslar arası Dervişi Mişo plaj hentbol turnuvasına katılacak.
Türkiye şampiyonu olan Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu'nun yanı sıra antrenör Sertan Sarpaş özel turnuva için Cumhuriyet Lisesi ve Atatürk Lisesi'nden 8 hentbolcuyu Kıbrıs'a götürecek. Konu ile ilgili bilgi veren Sarpaş 'Başarılı bir ekip olmamıza rağmen maalesef Eskişehir'de beklediğimiz desteği bulamadık. Turnuvaya özel davet üzerine katılarak 3 kategoide yer alacağız. Çalışmalarımızı Osmangazi Üniversitesi kum sahasında 1 aydır yapmaktayız. Müsabakalara Kent Dizayn katkıları ile katılıyoruz. Bu nedenle takım adımız Eskişehir Dizayn olacak. 3-5 Ağustos tarihleri arası Gazi Magosa' da yapılacak turnuvaya büyük bayanlara 8 takım katılacak. Grubumuzda Dumlupınar Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi var. Eskişehir en iyi şekilde temsil edeceğiz' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.