Hentbolda heyecan yükseliyor

Hentbolda heyecan yükseliyor
İlköğretim Okulları Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında heyecanlı ve çekişmeli maçlar oynanmaya devam ediyor. İlköğretim Okulları Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında heyecan dolu maçlar oynanıyor....

İlköğretim Okulları Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında heyecanlı ve çekişmeli maçlar oynanmaya devam ediyor.
İlköğretim Okulları Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında heyecan dolu maçlar oynanıyor. Çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmalarda erkeklerde üç takım isimlerini Play Off'a çıkmayı başardı. Dün oynanan karşılaşmalarda Ahmet Sezer Yenikent karşısından 28-8'lik farklı skorla galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırırken, İbrahim Karaoğlanoğlu ise zorda olsa Halil Yasin karşısından 7-5'lik skorla galip ayrılarak adını Play Off'a yazdıran bir başka takım oldu. Adını bir üst tura yazdırmayı başaran bir diğer takım ise Ülkü İlköğretim heyecanlı ve bir o kadar da zorlu geçen karşılaşmada Mualla Zeyrek karşısından 9-8'lik skorla galip ayrıldı. Oynanan kız maçında ise Dumlupınar İlköğretim Okulu Plevne Özel İdare karşısından 40-4'lik farklı sonuçla galip ayrılmasını başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.