Hentbolde finalistler belirleniyor

Hentbolde finalistler belirleniyor
İlköğretim okulları minikler hentbol il birinciliği müsabakalarında dü oynanan son grup maçlarının ardından yarı finalist takımlar belli oldu.Porsuk spor salonunda oynanan karşılaşmalarda kızlarda Halil Yasin Kılıçarslan’ı...

İlköğretim okulları minikler hentbol il birinciliği müsabakalarında dü oynanan son grup maçlarının ardından yarı finalist takımlar belli oldu.
Porsuk spor salonunda oynanan karşılaşmalarda kızlarda Halil Yasin Kılıçarslan'ı 13-5, Plevne Ülkü'yü 4-3, Dumlupınar Yenikent'i 15-0, 75.Yıl ise Osmangazi'yi 5-3'lük skorlarla yenerken, erkeklerde oynanan maçlarda ise İ.Karaoğlanoğlu ile Milli Zafer 2-2 berabere kalırken, Av.Mail Büyükerman Ziya Gökalp İlköğretim okulunu 11-3 yenmesini bildi.
Alınann bu sonuçların ardından bayanlarda A grubu birincisi 30 Ağustos, B grubu ikincisi Yenikent ile B grubu birincisi Dumlupınar ise Plevne ile yarı final maçlarına çıkacak. Erkeklerde oynanacak yarı final maçlarında ise İ.Karaoğlanoğlu ile Cengiz Topel, Yenikent ile ise Özel Ümit finale kalabilmek için kozlarını paylaşacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.