HEPSİ GİTSİN SERDAR DURSUN

HEPSİ GİTSİN SERDAR DURSUN
A takım kadrosundan 10 futbolcunun forma giydiği maçta Eskişehirspor A2 takımı genç oyunculardan kurulu Beşiktaş A2 takımı karşısında beraberliği 90+4’te Serdar Dursun’un golüyle kurtardı. Özellikle yeni transfer edilen bazı...

A takım kadrosundan 10 futbolcunun forma giydiği maçta Eskişehirspor A2 takımı genç oyunculardan kurulu Beşiktaş A2 takımı karşısında beraberliği 90+4'te Serdar Dursun'un golüyle kurtardı. Özellikle yeni transfer edilen bazı oyuncuların performans olarak A takımda oynayabilecek düzeyde olmadığı gözlenirken, A2 takımın vasatın dahi altında kalan futbolu dikkat çekti.
Eskişehirspor A2 takımı dün Şeker stadında oynanan müsabakada Beşiktaş A2 takımıyla 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya A takımdan 10 oyuncusuyla çıkan Eskişehirspor tamamı genç oyunculardan kurulu Beşiktaş A2 takımı karşısında beklentilerden uzak bir futbol sergiledi. Rakibi karşısında baskılı gibi gözükse de pozisyon üretmekte zorlanan A2lerde bir çok oyuncunun maç kondisyonu ve fizik olarak hala hazır halde olmadığı ortaya çıktı. Özellikle yeni transfer edilen bazı oyuncuların performans olarak A takımda oynayabilecek düzeyde olmadığı açıkça ortaya çıktı. Karşılaşmada 13.dakikada Mertcan'ın penaltı golüyle geriye düşen Eskişehirspor devreyi 1-0 geride kapadı. İkinci yarıda oyunu rakip sahaya yıksa da pozisyon üretmekte ve son vuruşlarda etkisiz kalan A2ler beraberliği Serdar Dursun'un 90+4'te attığı şık golle kurtardı. A2 takımında antrenmanlara çıkan ve savunmanın göbeğinde oynayan Gökhan 3 maçta da ortaya koyduğu istikrarlı futbolla göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.