HEYECAN DORUKTA

HEYECAN DORUKTA
Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Futbol Turnuvasında 4 ayrı yaş kategorisinde de heyecan arttı. Grup maçları dün tamamlanırken, bugün yarı final heyecanı yaşanacak. TÜFAD ve EASKF tarafından Odunpazarı Belediyesi’nin katıklarıyla...

Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Futbol Turnuvasında 4 ayrı yaş kategorisinde de heyecan arttı. Grup maçları dün tamamlanırken, bugün yarı final heyecanı yaşanacak.

TÜFAD ve EASKF tarafından Odunpazarı Belediyesi'nin katıklarıyla HİF kapsamında düzenlenen Mahmut Şölenişçi Mini Minikler Turnuvasında heyecan bugün yarı final mücadeleleriyle devam edecek.
Turnuvada grup maçlarının sonuna gelinirken, Hasan Doğan Sahasında önceki gün 2000-2002 doğumlular arasında 6 karşılaşma oynandı. 2002 doğumlularda Alt Yapı ile Demirspor 2 takımı 3-3 berabere kalırken, Meliyespor ise Demirspor 1 ekibini 6-1'lik skorla geçti. Bentspor'da Sultandere önünde 1-0'lık skorla kazanırken, Odunpazarı'da Emekspor'u 2-1'lik skorla mağlup etmyi başardı.
2000 yaş grubunda ise Eskişehirspor, Çiftelerspor'u 1-0, Sağlıkspor'da Tepebaşı Kolejspor'u 6-0'lık skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçların ardından 2001-2002 ve 2003-2004 doğumlular arasındaki grup maçları tamamlanırken şimdiye kadar 13 takım yarı finale kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.