HEYECAN...GÖZYAŞI...MUTLULUK

HEYECAN…GÖZYAŞI…MUTLULUK
  Ne çok özlemişiz sevinmeyi… Yeni Atatürk Stadyumu’nda içinde çok farklı hikayeleri barındıran bir maç oldu. İlk yarıda farkı kaçıran Es-Es geriye düştüğü mücadelede penaltı golü ile soyunma odasına eşitlikle...

 


 


Ne çok özlemişiz sevinmeyi… Yeni Atatürk Stadyumu’nda içinde çok farklı hikayeleri barındıran bir maç oldu. İlk yarıda farkı kaçıran Es-Es geriye düştüğü mücadelede penaltı golü ile soyunma odasına eşitlikle gitti.


 


56’da Manisa’nın 10 kişi kalması ile maçın rengi değişti. önce Semih ardından Hasan Ayaroğlu geceyi aydınlattı. Bilal Sebaihi’nin golü ile yüreğimiz ağzımıza gelsede bu sezon 7’nci maçımızda ilk galibiyetimizi aldık.


 


Eskişehirspor Manisaspor’u yenerken bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.


Ligde ilk 6 haftada galibiyetle tanışamayan Kırmızı Şimşekler dün ligin alt sıralarında yeralan Manisaspor’u konuk etti.


Her iki yarıda da baskılı bir futbol sergileyen ve sayısız net gol pozisyonu yakalayan Kırmızı Şimşekler 3 puanı alarak şeytanın bacağını kırdı.


 


NELER KAçTI NELER


Maça baskılı başlayan Kırmızı Şimşekler daha 2’nci dakikada Ofoedu ile net fırsat yakalarken 21’nci dakikada çalımlarla cezaalanına giren Ofoedu kaleciyide çalımlamasına rağmen boş kale yerine topu Berkay’a nişanladı. 31’nci dakikada Hasan Ayaroğlu, 33’ncü dakikada ise Semih’le fırsatları değerlendiremeyen Eskişehirspor 39’ncu dakikada ise kalesinde golü gördü.


Bu dakikada defanstan gelen uzun topla Peroviç düzgün bir vuruşla topu filelere yolları (0-1)


46’nci dakikada Hasan Ayaroğlu ile net fırsatı değerlendiremeyen Eskişehirspor 45+2’de penaltı kazanırken Bruno Mazenga durumu 1-1 yaptı ve devre bu skorla tamamlandı.


 


GOLLü İKİNCİ YARI


56’ncı dakikada Dorukhan’a tekme atan Manilaspor’lu Fahri kırmızı kartla oyun dışı kalırken Eskişehirspor 65’nci dakikada Semih’le 2-1 öne geçerken 72’nci dakikada ise Hasan Ayaroğlu şık bir vuruşla durumu 3-1 yaptı.


78’nci dakikada Hasan Ayaroğlu’nun alda at dercesine ortasında Semih bomboş pozisyonda topu dışarı atarken 80’nci dakikada Manisaspor’lu  Sebaihi attığı güzel golle durumu 3-2 yaptı ve karşılaşmada bu skorla sona ererken Eskişehirspor Manisaspor’u mağlup edip ligin 7’nci haftasında galibiyetle tanıştı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.