İkinci Ordu faciası

İkinci Ordu faciası
Karadeniz’de ikinci Ordu faciası. Can derdindeki rakibine farklı yenilen Eskişehirspor evine eli boş döndü. 4-1 İki sezon önce şaibeli ve olaylı geçen maçlarla Orduspor’a yenilen Eskişehirspor bu sezonda can derdindeki rakibine...

Karadeniz'de ikinci Ordu faciası. Can derdindeki rakibine farklı yenilen Eskişehirspor evine eli boş döndü. 4-1 İki sezon önce şaibeli ve olaylı geçen maçlarla Orduspor'a yenilen Eskişehirspor bu sezonda can derdindeki rakibine yenilmekten kurtulamadı.Yine hakem faciasının yaşandığı maçta puan almak için de fazla çaba göstermeyen Eskişehirspor maçın başında yaptığı kaleci ve defans hataları ile farklı yenilgiyi hazırladı. Rakibinden dört gol yiyen kırmızı şimşekler desteklemeye gelen az sayıdaki taraftarını da hüsrana uğrattı.
MAÇTAN NOTLAR
3.dak. Mehmet Türkmehmet'in neden olduğu serbest atışta Aydın'ın ceza alanına ortaladığı topu Şadi yakın mesafeden kafayla filelere gönderdi. 1-0
14.dak. İnanç' ın ortasında penaltı noktası üzerinde Şadi kafayla bir kez daha topu kaleye gönderdi. Kaleci Zafer dışarı çeldi.
20.dak. Bülent Bal'ın kısa düşen pasında topu kapan Mehmet boştaki Şadi' yi gördü. Şadi' nin sert şutunda Zafer topu çeldi.
21.dak.Aydın'ın köşe atışında altı pasta pozisyonu takip eden Mehmet rahat bir kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkarttı. 2-0
27.dak. İnanç' ın ortasında Şadi gelişine sert vurdu top az farkla dışarı gitti.
34.dak. Mahmut ceza alanına girerken Hamza tarafından düşürüldü. Kazanılan serbest atışı kullanan Birol'un vuruşunda doksana giden topu kaleci yumrukla çıkarttı.
45.dak. İnanç' ın ortasında ceza alanı içinde Şadi' den seken topu yakalayan Fatih sert vurdu kaleci Zafer son anda ayakları ile çıkarttı.
İKİNCİ YARI
48.dak. Mustafa'nın ortasında altı pasta İshak dokundu top filelere gitti. Hakem ofsayt gerekçesi ile golü vermedi.
52.dak. Mustafa'nın köşe atışında ceza alanı içinde kaleci ile birlikte topa yükselen Ulaş kafayla topu filelere gönderdi. Hakem faul gerekçesi ile golü saymadı.
60.dak. Mehmet Türkmehmet'in uzun geri pasında kaleci Zafer topu ayağının altından kaçırdı. Top yan direği sıyırarak dışarı çıktı.
62.dak. Orduspor' lu Mehmet'e sert giren Mehmet Türkmehmet ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
82.dak. İnanç' ın ortasında Aydın'ın üzerine çıkan Şadi kafayla topu filelere gönderdi. 3-0. Faul itirazları sonucu değiştirmedi.
86.dak.Kazanılan serbest atışı kullanan Birol'un vuruşunda köşeye giden topu kaleci son anda çıkarttı.
87.dak.Koray' ın ortasında kaleci Serkan topu elinden kaçırdı. Ceza alanı içinde Ulaş bu fırsatı kaçırmayarak dizi ile topu filelere gönderdi. 3-1
90+3.dak. Cumhur' un pasında topla buluşan Aydın boştaki Mehmet'i gördü. Mehmet, kaleci Zafer'in yanından topu filelere gönderdi. 4-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.