İLK DENEME TAMAM!

İLK DENEME TAMAM!
Peugeot Banaz Plaza da 8 Eylül 2012 Cumartesi günü Lansmanı gerçekleşecek olan Yeni Peugeot 208’in ilk denmesi yapıldı.Dün çevre yolu üzerindeki Banaz Plaza’da gerçekleştirilen Deneme sürüşlerini spor basını yaptı....

Peugeot Banaz Plaza da 8 Eylül 2012 Cumartesi günü Lansmanı gerçekleşecek olan Yeni Peugeot 208'in ilk denmesi yapıldı.
Dün çevre yolu üzerindeki Banaz Plaza'da gerçekleştirilen Deneme sürüşlerini spor basını yaptı.
Banaz Plaza Sahibi S.Ender Banaz, Peugeot Bölge Müdürü Kemal Akgüneş ile Eskişehir Otomobil sporları il temsilcisi Nevzat Aslan'ın da katıldığı deneme sürüşleri olukça heyecanlı geçti.
Peugeot yetkilileri "Selefi 207'ye göre 7 cm kısalan ve 1 cm alçalan Yeni 208'in iç mekanda sunduğu uzunluk ise 5.2 cm artmış. Bunu yaparken de bagajdan fedakarlık yapılmıyor ve Yeni 208 'in bagaj hacmi 207'ye göre 15 litre artarak 286 litreye ulaşılıyor. Bu arada Yeni 208 ,selefine göre 110 kg daha hafif ve rüzgar direnci de 0.28 cd'ye düşürülmüş. Ciddi anlamda küçülen direksiyon çapı da aracın genelinde hakim olan ''Küçülme'' modasından nasibini alıyor. Göstergelerin direksiyon simidi'nin arasından değil de, üstünden görülmesi de bir diğer farklılık olarak göze çarpıyor. Orta konsolda kullanılan 7 İnçlik dokunmatik ekran sayesinde ise aracın tüm multimedya sistemini kontrol etmek mümkün" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.