İLK GÜLEN KİM OLACAK?

İLK GÜLEN KİM OLACAK?
2 takımın gruplara gideceği U-19 1.Gençler Ligi’nde ilk şampiyon bugün belli oluyor. Abdurrahman Temel Sahası’nda ki mücadelede Demirspor ile Sağlıkspor ekipleri karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan takım gruplara gitmeye...

2 takımın gruplara gideceği U-19 1.Gençler Ligi'nde ilk şampiyon bugün belli oluyor. Abdurrahman Temel Sahası'nda ki mücadelede Demirspor ile Sağlıkspor ekipleri karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan takım gruplara gitmeye hak kazanacak.

U-19 Gençler Ligi'nde normal sezon geçtiğimiz hafta geride kaldı. Ligde artık gözler play-off karşılaşmalarına çevrildi. 2 takımın gruplara gideceği Play-off'ta ki 2 maç final niteliği taşıyor. Bu maçların ilkinde Sağlıkspor ile Demirspor ekipleri saat:13.00'da Abdurrahman Temel Sahası'nda kozlarını paylaşacak. Bu kritik maçı kazanan ligin ilk şampiyonu olacak.
ÖTELENDİ
Play-off'ta şampiyonu belirleyecek diğer maçta DSİ Bentspor ile Tepebaşı Kolej arasında oynanacak. Bu mücadele Bentspor'un U17 Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında mücadele etmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Play-off karşılaşmalarında kazanan ekipler ilimizi Türkiye Şampiyonası grup maçlarında temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.