İŞTE DOSTLUK BU

İŞTE DOSTLUK BU
Eskişehirspor zorlu Kocaeli deplasmanında taraftar desteğini yanında buldu. İki takımın taraftarı arasındaki jestler “ İşte dostluk bu” dedirtti.Ligde puan puana sıralanan Eskişehirspor ile Kocaeli arasındaki çekişme saha...

Eskişehirspor zorlu Kocaeli deplasmanında taraftar desteğini yanında buldu. İki takımın taraftarı arasındaki jestler " İşte dostluk bu" dedirtti.
Ligde puan puana sıralanan Eskişehirspor ile Kocaeli arasındaki çekişme saha içinde tam gaz sürerken maça giden bin kadar Eskişehirspor taraftarı ile ev sahibi takımın taraftarı arasındaki dostluk bağları görülmeye değerdi. Her iki takımın taraftarı karşılıklı olarak tezahüratlarla birbirlerine jestler yaparken Kocaeli taraftarı Eskişehirspor'u, Eskişehirspor taraftarı da Kocaelispor'u alkışladı.
Sahada el ele tutuşarak taraftarları selamlayan Kocaeli ve Eskişehirspor takımları stadı dolduranlarca alkışlanırken Kocaeli taraftarları Eskişehirspor kaptanı Zafer ile Mehmet Türkmehmet'e, Eskişehirspor taraftarları ise Kocaelispor'un kalecisi Hakan'a çiçek verdi.
Karşılıklı dostça tezahüratlar maç boyunca devam ederken Eskişehirspor'un attığı golde Kocaeli taraftarı, Kocaeli'nin attığı golde ise Eskişehirspor taraftarları alkışladı. Karşılıklı jestlerin uzun süre devam ettiği stattaki kardeşlik ruhu " İşte dostluk bu" dedirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.