İşte Eskişehirspor'un transfer bilançosu

İşte Eskişehirspor'un transfer bilançosu
Eskişehirspor yoluna 27 futbolcu ile yola devam edecek. Öte yandan ikinci transfer dönemi ise, 8 Ocak 2024’te başlayıp, 22 Mart 2024'e kadar devem edecek.

TRANSFER BİTTİ

2023-2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör ligde yer alan Eskişehirspor amatör oyuncu transfer ederek kadrosunu güçlendirmişti. BAL ligi ve Amatörleri yakından ilgilendiren futbolda birinci transfer ve tescil dönemi dün sona erdi.

24 YENİ OYUNCU GELDİ

Eskişehirspor sezon başından bu yana İhsan Turgut Kirveli, İlksen Kuttekin, Adem Ağaoğlu, Kaan Aşnaz, Ferit Özler, Erdin Üzer, Beytullah Çamurlu, Hayrettin Cengiz, Resul Karakoyun, Serdar Akyüz, Kerem Eryılmaz, Doğukan Bülbül, İsmail Palta, Can Kılıç, Sergen Şakirler, Fatih Çakır, Erkut Şentürk, Hakan Aydemir, Ercan Kuruçay, Yunus Çetin, Berke Çelik, Arda Kartal, Kaan Dorak ve Koraycan Akbaş olmak üzere toplam 24 oyuncuyu renklerine bağladı.

3 OYUNCU GEÇTİĞİMİZ SEZONDAN

Yepyeni bir ekip ile sezona giren Şimşeklerde geçtiğimiz sezondan tecrübeli oyuncular Kaptan Serdar Sudun ve Barış Memiş ile genç santrafor Hasan Alp Altınoluk takımda kalmayı tercih etmişti. Genç kaleci Ersagun Özbek Afyon ekibine kiralık olarak verildi.

27 OYUNCU

Kadrosunda 27 oyuncu bulunan Kırmızı Şimşekler dün transferin son gününde bir sürpriz yaşanmadı. Gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada takımda gelen ve giden olmamıştı. Öte yandan ikinci transfer dönemi ise, 08 0cak 2024’de başlayıp, 22 Mart 2024 tarihine kadar devem edecek. Şimşekler gerek duyarsa ikinci dönemde de Amatör oyuncu takıma alabilecek.

Etiketler :