Judo ve atletizmde yüzümüzü güldürdüler

Judo ve atletizmde yüzümüzü güldürdüler
Judo ve atletizmde Eskişehir’in yüzü güldü. Engelli Judocu Çetinkuş Türkiye birincisi olurken, Nihat Aydın Oger maratonunda üçüncü oldu.JUDODA ALTIN ALDIKOrndu’dayapılan görme engelliler Türkiye judo şampiyonasında ilimizi...

Judo ve atletizmde Eskişehir'in yüzü güldü. Engelli Judocu Çetinkuş Türkiye birincisi olurken, Nihat Aydın Oger maratonunda üçüncü oldu.
JUDODA ALTIN ALDIK
Orndu'dayapılan görme engelliler Türkiye judo şampiyonasında ilimizi temsil eden Satılmış Çetinkuş 60kg'da tüm rakiplerini yenerek Türkiye birincisi oldu.
Milli takımın değişmez sporcuları arasına giren Çetinkuş 17-21 Mayıs'ta Bakü' de yapılacak Avrupa ve 27 Temmuz'da Brezilya'da yapılacak dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.
AYDIN ÜÇÜNCÜ OLDU
Master atletimiz Nihat Aydın, Antalya'da yapılan uluslar arası Oger maratonunda üçüncü oldu.
Hafta sonunda Antalya'da yapılan ve 300'e yakın sporcunun katıldığı uluslar arası 2. Oger maratonunda ilimizi temsilen katılan atletler arasında dereceye giren tek sporcumuz Nihat Aydın oldu.
50 yaş üzeri masterlerde ilimizi temsil eden Nihat Aydın 42 km 'lik yarışı 3.27.40'lık derece ile üçüncü olarak bitirerek Eskişehir atletizm camiasının yüzünü güldürdü..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.