K.ŞİMŞEKLER GECE ÇALIŞTI

K.ŞİMŞEKLER GECE ÇALIŞTI
Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, Atatürk stadında gece antrenmanı yaptı. Ligde bir türlü rahatlayamadığı için birbiri ardına kritik maçlara çıkan Eskişehirspor bu maçlardan birisi Pazartesi günü...

Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, Atatürk stadında gece antrenmanı yaptı.
Ligde bir türlü rahatlayamadığı için birbiri ardına kritik maçlara çıkan Eskişehirspor bu maçlardan birisi Pazartesi günü İzmir'in temsilcilerinden Karşıyaka ile yapacak.
Teknik direktör Ergin Işık gözetiminde sürdürdüğü hazırlıklarını dün gece yaptığı çalışma ile sürdüren kırmızı şimşekler rakibi karşısında uygulayacağı taktiğe son şeklini verdi. Gece maçına uyum amacı ile akşam Atatürk stadında çalışan ve rakibi karşısında uygulayacağı taktiğin eksikliklerini gideren Eskişehirspor bugün tesislerde tek çalışma yaptıktan sonra kampa girerek maç saatini bekleyecek.
İlk yarıda yendiği rakibine rövanşı vermek istemeyen Eskişehirspor taraftarının desteğine güveniyor. Kırmızı siyahlı futbolcular, ligde düzlüğe çıkma açısından önemli olan bu maçta taraftarı maça davet ederek " Biz sahada onlar tribünde ele ele vererek galibiyete ulaşmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.