"Kalite için eğitim şart"

“Kalite için eğitim şart”
Kalder’in Anadolu Üniversitesi salonunda düzenlediği Eskişehir’de Kalite Şöleni etkinlikleri çerçevesinde yapılan “Rekabet ve Başarı” adlı panelde Eski milli takım antrenörü Ersun Yanal’ın yanı sıra, eski atletizm federasyonu...

Kalder'in Anadolu Üniversitesi salonunda düzenlediği Eskişehir'de Kalite Şöleni etkinlikleri çerçevesinde yapılan "Rekabet ve Başarı" adlı panelde Eski milli takım antrenörü Ersun Yanal'ın yanı sıra, eski atletizm federasyonu başkanı Mehmet Yurdadön ve Hentbol milli takım antrenörü Mehmet Ali Çeliksoy konuşmacı olarak yer aldı.
Özellikle Ersun Yanal'ın yaptığı konuşma büyük ilgi çekerken, Yanal" Kalite eğitimden geçer" dedi. Yanal yaptığı konuşmada" Her türlü alanda kaliteyi yukarı çekmek için eğitim seviyesinin de yükselmesi gerekiyor. Ülkemizde herhangi bir konuda yapılan bir tartışmanın bile kalitesi ortada. Yapılan her tartışmanın ardından ne yazık ki hiçbir zaman sağlıklı sonuç çıkmıyor. Bu nedenle bana göre eğitim seviyesinin önemi çok büyük. Bunun yanı sıra futbol, yada her hangi bir olayda kaliteli işler yapmak için çalışanların ve emek verenlerin yani; insanlarında kaliteli ve çalışkan olması gerekli" dedi. Konuşmasının ardından dinleyicilerin sorularını da yanıtlayan Yanal açık yüreklilikle soruları cevapladı. Bir izleyicinin " Bu kadar Türkiye gündemine yaptığı başarılı çıkışlarla oturan, bir teknik adamsınız. Fakat 3 büyük takımda da yabancı antrenörler var. Bunu neye bağlıyorsunuz" sorusuna gülerek cevap veren Yanal" Büyük takımlarımızın teknik direktör konusunda ne gibi özellikleri göz önüne alıyor bilmiyorum. Sonuçta yönetimlerin tasarrufu. Türk teknik direktörlerinde gelen yabancılardan hiçbir eksiği olmadığını ve hatta fazlası olduğunu düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.