Kapanış galibiyetle olsun

Kapanış galibiyetle olsun
İzmir’de taraftarı ile el ele vererek son maçına çıkacak olan Eskişehirspor 2006-2007 sezonunu bugün oynayacağı Altay deplasman maçı ile noktalıyor.Lig A’ daki ilk yılında tecrübe edinen ve sıkıntılı bir sezon geçirmesine...

İzmir'de taraftarı ile el ele vererek son maçına çıkacak olan Eskişehirspor 2006-2007 sezonunu bugün oynayacağı Altay deplasman maçı ile noktalıyor.
Lig A' daki ilk yılında tecrübe edinen ve sıkıntılı bir sezon geçirmesine rağmen tutunmayı başaran Eskişehirspor 34 haftalık uzun maratonu bugün oynayacağı Altay maçı ile tamamlıyor. Bitime üç hafta kala ligde tutunmayı garanti altına alan ve formalite maçlarına çıkan kırmızı şimşekler perdeyi kaparken son maçından galibiyetle ayrılarak ligi ilk 10 arasında bitirmek istiyor.
Üstünde yer alan rakiplerini zorlu maçlarının bulunmasını fırsat bilen Eskişehirspor rakibi Altay'dan sökeceği üç puanın ardından ilk 10 için rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Rakibi karşısında açık futbol sergileyecek olan Eskişehirspor 15.30'da başlayacak maçta taraftarının desteğini de alacak.
2006-2007 sezonuna taraftarı ile el ele vererek veda edip yeni sezonda buluşmayı dileyecek olan Eskişehirspor'un Alsancak' ta ki maçta taraftarına yakışır bir futbol sergileyip , galibiyet sevinci yaşatması bekleniyor. Kırmızı şimşekleri ligin son maçında Eskişehir'den gidenlerle birlikte İzmir ve havalisinden gelen Eskişehirspor taraftarlarının yalnız bırakmaması bekleniyor.
Karşılaşmayı Feridun Aktuğ Çıkrıkçı, Özgür Çetiner, Seçim Demirel hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemliğini ise Cüneyt Bakıroğlu yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.