Kaptan Ali Fırat Kasap: Sahada inanmışlar ordusu vardı

Kaptan Ali Fırat Kasap: Sahada inanmışlar ordusu vardı
Anadolu Üniversitesi’nde Kaptan Ali Fırat Kasap Karşıyaka karşısında alınan zafer ile ilgili olarak “Sahada inanmışlar ordusu vardı. Yürek ve karakter ortaya koyduk. Bu maçı böyle alabilirdik. Bundan sonra Efeler maçını düşüneceğiz” dedi.

Eskişehirspor alt yapısından yetiştikten sonra yıllarca profesyonel ve Bölgesel Amatör Lig'lerde mücadele eden Anadolu Üniversitesi Kaptanı Ali Fırat Kasap Karşıyaka maçının ardından şu şekilde konuştu:

“Stresli bir maçtı. Ligde oynadığımız 2 maçta da rakibimize karşı iyi futbol sergilemiştik. Bugün burada galip geleceğimize inanıyorduk. Sahada inanmışlar ordusu vardı. Yürek ve karakter ortaya koyduk. Bu maçı böyle alabilirdik. Bundan sonra Efeler maçını düşüneceğiz. Efeler ile ilk oynayacağımız maçta Eskişehir halkını ve Eskişehirspor taraftarının desteğini bekliyoruz. Arkamızda ekstra güç olmalarını istiyoruz… Ben bir Eskişehir çocuğu olarak 2. Lige yükselebileceğimize çok inanıyorum. Çok yürekten istiyorum. Takımca, yönetimce inandık. Tek isteğimiz Eskişehir halkının da bize inanması. Bu destekle 2. Lige çıkacağımıza inanıyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.