Kazanan kendini kurtarır

Kazanan kendini kurtarır
Eskişehirspor ve Kocaeli’nin bu hafta oynayacağı maçta kazanan kendini kurtaracak. Ligin son beş haftasına girilirken 34 puanla arka arkaya sıralanan Eskişehirspor ile Kocaelispor Pazar günü kozlarını paylaşacak. Ligde tutunmayı...

Eskişehirspor ve Kocaeli'nin bu hafta oynayacağı maçta kazanan kendini kurtaracak.
Ligin son beş haftasına girilirken 34 puanla arka arkaya sıralanan Eskişehirspor ile Kocaelispor Pazar günü kozlarını paylaşacak. Ligde tutunmayı garantileyecek puana ulaşmayı hedefleyen her iki takımın mücadelesinin çekişmeli geçmesi beklenirken Eskişehirspor rövanşı vermek istemiyor.
Kazanan takımın ligde matematiksel olarak ta kalmayı garantileyip kendini kurtaracak olması nedeni ile Eskişehirspor ve Kocaelispor üç puan için ter dökerken, kırmızı şimşekler rakibi karşısında beraberlik avantajı ile oynayacak. Eskişehirspor'un alacağı bir puan bile ilaç gibi olacak.
Beraberlik avantajı nedeni ile rakibi karşısında daha rahat oynayacak olan kırmızı şimşeklerin üç puana ulaşmaları da imkansız değil. Üstelik haftalar sonra ilk kez Kocaeli maçında sahaya eksiksiz ve tam kadro çıkılacak olması Eskişehirspor'un puan veya puanlar alma şansını arttırıyor.
Bu arada Eskişehirspor tesislerde top başı yaparak Kocaeli deplasman maçı hazırlıklarına başladı. İzinli olan Zafer'in dışında çalışmalara tüm futbolcular katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.