Kazanın ve rahatlayın

Kazanın ve rahatlayın
Eskişehirspor bugün taraftarları önünde Samsunspor ile karşılaşıyor. Şimşekler rakibini yenerek ligte rahatlamayı hedefliyor. Türk Telekom Lig A’da alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Eskişehirspor bugün Karadeniz takımlarından...

Eskişehirspor bugün taraftarları önünde Samsunspor ile karşılaşıyor. Şimşekler rakibini yenerek ligte rahatlamayı hedefliyor. Türk Telekom Lig A'da alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Eskişehirspor bugün Karadeniz takımlarından Samsunspor'u konuk edecek. Zorlu maç için 3 puana kenetlenen ve dün yaptığı ter antrenmanı ile hazırlıklarını noktalayan Eskişehirspor maç saatinin gelmesini bekliyor. Eskişehirspor'un Atatürk stadyumunda Samsunspor ile oynayacağı karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Zorlu maçı süper lig hakemlerinden M.Fatih Gökçe yönetecek.
TARAFTAR ŞOVA HAZIR
Eskişehirspor'u bugün yalnız bırakmayacak olan taraftarlar yine tribünlerde şov yapacak. Zorlu karşılaşmayı izleyecek olan binlerce taraftar şov için hazırlanırken, kırmızı şimşekler her maçta olduğu gibi Samsun maçında da yalnız kalmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.