"Kazanmaktan başka çaremiz yok!"

"Kazanmaktan başka çaremiz yok!"
2 Eylül Spor Kulübü Antrenörü Oktay Arıkan kritik Çifteler maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirten Oktay Arıkan “Eksiklerimiz çok ama mazeretimiz yok. Bu maç o maç değil. Kazanmak zorundayız” dedi.

2 Eylül Spor Kulübü de zorlu Çifteler maçına final havasında hazırlanıyor. Rakibin iki puan gerisinde 2. sırada yer alan Sarı Siyahlılar galibiyetten başka hiçbir şey düşünmüyor. Beylikova maçında fiziksel ve mental anlamda yıprandıklarını ancak hemen Pazar gününe odaklanmak zorunda olduklarını ifade eden Antrenör Oktay Arıkan “Beylikova gibi zor bir maçtan o günün şartlarında istediğimizi alarak sahadan ayrıldık. O maç öncesi sağ bekimiz Emirhan askere gitmiş, Fırat’ın ailesi kaza yapmış, Seyit Alper cezalıydı. Berabere biten maç sonunda rakibimizi yarışın dışına ittik. Şimdi çok farklı bir havada maça çıkacağız. Emirhan ve Seyit Alper’e Serkan Duyar ve Birol Erdoğan’da eklendi. Bu 4 oyuncu forma giyemeyecek. Metin Gültekin ve Kaan Kaydırak’ın durumları maçtan bir gün önce belli olacak. Ama bunlar asla mazeret değil. Biz kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkıyoruz. Rakibimizi iyi tanıyoruz. İki kez karşılaştık. Saygıyı hak eden iyi oyunculardan kurulu bir kadroları var. Bunu da Play-Off’ta ispatladılar. Biz de iyi bir takımız. Oyuncularım şuana kadar şampiyonluğu hak edecek bir performans sergiledi. Süper Amatör Küme’nin zirve maçı. İzleyenlere güzel bir maç izlettireceğimizi düşünüyorum. Hak edenin kazandığı bir karşılaşma olsun. Ben Çiftelerspor’a da başarılar diliyorum. Sonun da kazanan Eskişehir futbolu olsun” dedi.

2 Eylül Spor Kulübü maçın oynanacağı ESOGÜ Stadı’nda dün devam ederken, bu akşam da taktik bir çalışma gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.