"Kazanmamız şart"

“Kazanmamız şart”
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık, Karşıyaka maçına özel önem veriyor. Ligin iddialı takımları ile yapılacak maçlar öncesi Karşıyaka ile karşılaşacaklarını belirten Işık “Kazanmamız şart”dedi.Ligdeki mücadelenin...

Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık, Karşıyaka maçına özel önem veriyor. Ligin iddialı takımları ile yapılacak maçlar öncesi Karşıyaka ile karşılaşacaklarını belirten Işık "Kazanmamız şart"dedi.
Ligdeki mücadelenin hız kazandığını ve her takımın puan kaybetmemek için büyük çaba gösterdiğini belirten teknik direktör Ergin Işık ligin daha da çetinleşeceğini vurgulayarak şunları söyledi.
"Bizim Uşak maçından puanla dönmemiz iyi oldu. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi avantaj sağladı.Düşme hattında diye Uşakspor'u kimse küçümsemesin.
Ciddi bir rakip. İkinci yarıdaki çıkışları da bunu gösteriyor. Biz bu maçtan puan aldık. Şimdi bizim için önemli olan zirveye oynayan takımlarla yapacağımız maçlar öncesinde oynayacağımız Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılmamız. Bu maçı kazanmamız şart. Bu maçtan alacağımız galibiyet bizim ligde rahat etmemizi sağlar. Bir yerde dönüm maçı olarak bakılırsa Karşıyaka maçını almalıyız. Bu maçtan alacağımız üç puan bizim zorlu dönemeci daha rahat atlatmamızı sağlar ve sıkıntıdan uzak tutar."
Her maça kazanmak için çıkacaklarını belirten teknik direktör Ergin Işık " Öncelikli olarak 38 puanı kısa sürede yakalamamız gerekiyor.Bunun içinde puan kayıplarımızı en aza indirmemiz gerekiyor. Her maç bizim için önemli ve düzlüğe çıkıncaya kadar lige asılmak zorundayız." Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.