KELİMELER KİFAYETSİZ
Sezon genel özeti gibi bir maç oldu. Eskişehirspor yakaladığı bir çok fırsatı değerlendiremezken özellikle İbrahim Halil öner ile net fırsatları tepti.
İkinci yarıya baskı kurarak başlayan kırmızı şimşekler yine golü beceremeyince konuk Adanaspor iki kere geldiği Es-Es kalesinde 3 gol buldu. Dünkü maçta skor kadar maçın hakeminin kötü yönetimi de ön plana çıktı.
Kırmızı şimşekler sezonun son haftasında Bolu maçı ile ligi tamamlayıp artık önümüzdeki sezonun planlamasına başlayacak.
BİZ KAçIRDIK ADANA ATTI
Maça iyi başlayan Eskişehirspor 7’nci dakikada Mehmet özcan, 22’de Jasse, 27’de İbrahim Halil öner ile net fırsatlardan yararlanamazken 29’ncu dakikada konuk ekip Adanaspor Furkan özçal ile öne geçti. 32’de İbrahim Halil öner yine boş pozisyonda kötü bir vuruş yaparak golü kaçırırken devre konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
KöTü İKİNCİ YARI
Maçın ikinci yarısı Eskişehirspor için oldukça kötü geçti. 60 ve 65’nci dakikalarda Ahmet Dereli ile arka arkaya 2 gol bulan Adanaspor biranda 3-0 öne geçerken 70’nci dakikada Eskişehirspor’dan Erdal kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
84’ncü dakikada Sissoko’nun topu yan direkten dönerken kalan dakikalarda Eskişehirspor’un baskısı sonucu değiştirmedi ve Şimşekler bu sezon evindeki son maçı 3-0 kaybetti.