KEMAL ABİ'NİN ELİ TUTULMAZ

KEMAL ABİ’NİN ELİ TUTULMAZ
Eskişehirspor tesislerini gezen Maliye bakanı Kemal Unakıtan tesisleri bitirme ve transferleri gerçekleştirme sözünü verdi. Bakan Unakıtan " Destek veriyorum ama şampiyonluk istiyorum" derken Başkan Nebi Hatipoğlu " Destek sizden...

Eskişehirspor tesislerini gezen Maliye bakanı Kemal Unakıtan tesisleri bitirme ve transferleri gerçekleştirme sözünü verdi. Bakan Unakıtan " Destek veriyorum ama şampiyonluk istiyorum" derken Başkan Nebi Hatipoğlu " Destek sizden şampiyonluk bizden. Eskişehirspor özlediği en büyük abisini bulmuştur" dedi. Eskişehirspor'a destek sözü veren Maliye bakanı ve AKP birinci sıra milletvekili Kemal Unakıtan Eskişehirspor heyetinin önceki gün yaptığı ziyaretin ardından dün Eskişehir'e gelerek Eskişehirspor tesislerinde incelemede bulundu. Tesislerde coşkulu bir taraftar gurubu tarafından karşılanan ve ardından Eskişehirspor'un yeni transferlerinin imza törenine katılan mali bakanı Kemal Unakıtan' a kulüp başkanı Nebi Hatipoğlu teşekkür ederek kurumsallaşma ve tesisleşme konusunda bilgi verdi. Hatipoğlu " Tesisler bizim için çok büyük önem taşıyor. Eskişehirspor'un geleceği için tesisler çok önemli. Eskişehirspor her siyasi partiye aynı mesafede yaklaşmaktadır.Bizim için Eskişehirspor'un menfaatleri önde gelir.
Sayın bakanımız Unakıtan Eskişehir ve Eskişehirspor için büyük bir şanstır. Bu şansı iyi değerlendirmemiz gerektiği inancındayım. Kurumsallaşma ve tesisleşme için 3 milyon YTL'lik desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda görüşmeleri yaptık ve destek sözü aldık. Eskişehirspor'a verdiği ve vereceği destekler için çok teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor yıllardır özlediği büyük abisini bulmuştur" dedi.
Maliye bakanı Kemal Unakıtan " Şimdi çok köklü bir kulübün içindeyiz. Bu takımın eski günlerini yeni nesil bilmez ama ben Nihat' lı Fethi' li Eskişehirspor'u çok izledim. Bu takımı eski başarılı günlerine nasıl döndüreceğimizin planlarını yapmamız gerekiyor. Ben şu anda Eskişehir'den milletvekili adayıyım . Fakat buraya politika yapmak için gelmedim. Mazisini bilen birisiyim. Benim Eskişehirspor için yapacaklarımı zaman gösterecek. Başkanıma her türlü desteği vereceğimin sözünü verdim. Ben desteği veririm ama karşılığında da şampiyonluğu isterim. Çünkü bu şehir bu potansiyel bunu hak ediyor. Eskişehirspor'u da mali bütçe gibi takip edeceğim. Sözlerimizin arkasındayız Söz verdiğim dört futbolcunun transferini gerçekleştirdim. Bundan sonrada istenilen transferleri de yapacağım" dedi.
Hatipoğlu bakan Unakıtan' dan özel idareye ait Vali Hanefi Demirkol tesisleri için kaynak aktarımı isteyerek " Bu kulübümüz için önemli. Eskişehirspor'un önünü açar. Kaynak aktarımını sayın bakanımızdan bekliyoruz. Destek sizden şampiyonluk bizden." dedi.
Konuşmalardan sonra yeni yapılmakta olan tesisleri gezen maliye bakanı Kemal Unakıtan incelemede bulunup bilgi aldı. Bakan Unakıtan' ın inceleme ziyaretinde Vali Kadir Çalışıcı, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye başkanları Burhan Sakallı ve Tacettin Sarıoğlu, Eskişehirspor yöneticileri ile taraftarlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.