Kılıçarslan şampiyon

Kılıçarslan şampiyon
Okullu minikler halı saha futbol il birinciliğinde şampiyon Kılıçarslan ilköğretim oldu.Milli Eğitim Müdürlüğünün sportif faaliyetleri arasında yer alan ve bu yıl Osmangazi Üniversitesi halı sahalarında yapılan okullu minikler...

Okullu minikler halı saha futbol il birinciliğinde şampiyon Kılıçarslan ilköğretim oldu.
Milli Eğitim Müdürlüğünün sportif faaliyetleri arasında yer alan ve bu yıl Osmangazi Üniversitesi halı sahalarında yapılan okullu minikler futbol turnuvası dün oynanan finaller ile son buldu.
Bu sene katılımın büyük olduğu futbol turnuvasında önce grupta ardından da play-offta rakiplerini yenerek yarı finale yükselen ve yarı finalde de yine galip gelen Melehat Ünügür İlköğretim ile Kılıçarslan ilköğretim kapalı halı sahadaki maçta kozlarını paylaştı. Taraftarların da büyük ilgi gösterdiği maçın ilk yarısını Kılıçarslan ilköğretim Cem'in golü ile 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da her iki takım atak oynarken golü bulan Cem'le Kılıçarslan ilköğretim oldu. Maçı 2-0 kazanan Kılıçarslan ilköğretim takımı Eskişehir şampiyonluğunu elde etti. Final maçının ardından yapılan ödül töreninde şampiyon olan Kılıçarslan ilköğretimin kupasını Milli Eğitim Spor Şube Müdürü İsmail Samur verdi. Ayrıca Üniversiteli Es-Es'ler de şampiyon takıma forma ve kaşkol hediye etti.
Şampiyon olan Kılıçarslan ile ikinci olan Melehat Ünügür ilköğretim takımları 7-8 Nisan tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan grup maçlarında ilimizi temsil edecek. Her iki takımımız da Bursa grubunda Eskişehir'i en iyi şekilde temsil etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.