Kırmızı Şimşekler Karadeniz yolcusu

Kırmızı Şimşekler Karadeniz yolcusu
Eskişehirspor pazar günü oynayacağı Ordu maçı için bugün deplasman yolculuğuna çıkacak. Kırmızı Şimşekler Fatsa’da iki gün kamp yapacak.Geçtiğimiz hafta taraftarları önünde oynadığı kritik maçta Mardinspor’u yenerek...

Eskişehirspor pazar günü oynayacağı Ordu maçı için bugün deplasman yolculuğuna çıkacak. Kırmızı Şimşekler Fatsa'da iki gün kamp yapacak.
Geçtiğimiz hafta taraftarları önünde oynadığı kritik maçta Mardinspor'u yenerek moral bulan ve ligde de biraz olsun rahatlayan Eskişehirspor pazar günü zorlu Karadeniz deplasmanınd Orduspor'un konuğu olacak.
Teknik direktör Ergin Işık gözetiminde hazırlıklarını sürdüren ve dün de son çalışmayı yapan Eskişehirspor bugün sabah kahvaltısından sonra Karadeniz yolculuğuna çıkacak. Samsun-Ordu arasındaki Fatsa'da kamp yapacak olan Eskişehirspor maç sabahı Ordu'ya geçecek. Eskişehirspor zorlu deplasmandan en az bir puanla dönmeyi hedefliyor.
Öte yandan Eskişehirspor'da sakatlıkları süren kaptan Zafer'in yanı sıra Serkan Reçber'in de bugünkü Karadeniz kafilesinde yer almayacağı öğrenildi. İki futbolcu Eskişehir'de kalarak tedavisini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.