Kocaeli hastanelik

Kocaeli hastanelik
Bu hafta kırmızı şimşeklerin rakibi olacak olan Kocaelispor’da teknik kadro ve futbolcuların bir kısmı önceki akşam yapılan antrenmanın ardından hastanelik oldu. Mikrobik salgın hastalığına yakalanan ve serum tedavisi gören...

Bu hafta kırmızı şimşeklerin rakibi olacak olan Kocaelispor'da teknik kadro ve futbolcuların bir kısmı önceki akşam yapılan antrenmanın ardından hastanelik oldu. Mikrobik salgın hastalığına yakalanan ve serum tedavisi gören teknik kadro ve futbolcular pazar günkü maça yetişecek.
Kocaelispor' lu futbolcular ve teknik kadro önceki akşam yapılan antrenman sonrasında, Teknik Ekip' te bulunan Menajer İlter Kasap, Antrenörlerden Soner Boz ve Metin Karabıyık, Futbolculardan Mehmet Kahraman, Muhammet Özdin, Cihan Korucuoğlu, Koray Çölgeçen, Taner Gülleri mide bulantısı, titreme ve kusma gibi şikayetlerden dolayı hastaneye kaldırıldı. Gece 24.00'da Konak hastanesine giden futbolcular ve teknik ekip burada tedavilerini yaptırdılar. Tesislerde serum tedavisine devam eden Kocaelispor Doktoru Milat Çelebi, hastaların iyileşmesi için yoğun bir tedavi programı uyguluyor. Hastalığın sebebi ise mikrobik salgın hastalıkla ilgili olduğu açıklandı.
Futbolcuların Eskişehirspor karşılaşmasında oynayabilecekleri açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.