"Kongre ertelenmeli"

“Kongre ertelenmeli”
Kongre kararının alındığı anda aday olacakların önüne 5 trilyonluk bir borcun çıkartıldığını belirten eski başkan Halil Ünal “ Bu modelle Eskişehirspor bir yere varamaz. Kongrenin ertelenmesini istiyorum” dedi. Kongrede...

Kongre kararının alındığı anda aday olacakların önüne 5 trilyonluk bir borcun çıkartıldığını belirten eski başkan Halil Ünal " Bu modelle Eskişehirspor bir yere varamaz. Kongrenin ertelenmesini istiyorum" dedi.
Kongrede ve öncesinde Eskişehirspor'un şampiyonluğunun ve geleceğinin konuşulması gerektiğini belirten eski başkan Halil Ünal bunların yerine 5 trilyonluk borç ve aday çıkamayacağının konuşulduğunu vurguladı.
Transfer, proje hatalarının yapıldığını belirten Başkan Halil Ünal sözlerini şöyle sürdürdü.
"Kaçırır gibi genel kurul yapılmasına anlamak mümkün değil. Yönetim kurulunun şehri içine alan, şehrin hayallerini ortaya koyan bir yapıda olması gerekiyor. 5 trilyon borçla neyi kimi oylayacağız.
Yeniden yönetim kurulu oluşturulmalı. Nereden neyi kaçırıyoruz? Eskişehirspor için canımı veririm. Ben yarışacak bir takım istiyorum. Sportif başarı şart. Kimsenin ağzının açılmayacağı bir kongrenin yapılmasını hazmedemiyorum. Bu modelle Eskişehirspor bir yere gidemez. Kulübe ciddi bir denetim aracı lazım. Kongrenin ertelenmesini talip ediyorum.
Oturalım konuşalım ve şehri kucaklayan bir yönetim kurulu oluşturalım. Gün birlik günüdür. Şampiyonluk hedefi ile sezona girelim. Güçlü mali yönden kuvvetli, 7-8 milyon YTL bütçe ile yola çıkan bir yönetim kuralım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.