Kredi Yurtlarda dev organizasyona ev sahibiyiz

Kredi Yurtlarda dev organizasyona ev sahibiyiz
Kredi Yurtlar kurumları arası Halk oyunları yarışması 16-17 Mayıs tarihlerinde ilimizde yapılacak. Yarışmaya Türkiye’den 15 bölge müdürlüğü ekibi yöre oyunları ile katılacak. Bölge müdürlüğünden 270 kız, 180 erkek...

Kredi Yurtlar kurumları arası Halk oyunları yarışması 16-17 Mayıs tarihlerinde ilimizde yapılacak. Yarışmaya Türkiye'den 15 bölge müdürlüğü ekibi yöre oyunları ile katılacak. Bölge müdürlüğünden 270 kız, 180 erkek öğrenci olmak üzere 450 öğrenci ilimize gelecek.
Eskişehir Kredi Yurtlar kurumu adına yarışmada Yunusemre, Dumlupınar ve Cumhuriyet Yurt müdürlüklerinde bulunan öğrencilerden oluşan ekip temsil edecek.
Ekibimiz yarışmaya 'Eskişehir Kız Yöresi' oyunu ile katılacak. 16 Mayıs tarihinde Vilayet alanından başlayarak tüm öğrenciler Ziraat Bankası önü, Hamam Yolu Taksim Mağazaları, Şair Fuzuli Caddesi, Atatürk Caddesi ve Atatürk Kapalı spor salonu istikametinde kortej oluşturacaklar.
Öte yandan bu yıl sportif faaliyetlerde yer alan Kredi yurtlar kurumundan Nisan ayında yapılan satranç turnuvasında Dumlupınar Öğrenci yurdundan Mehmet Metin Türkiye şampiyonu oldu.
Basketbol da ise erkek takım Türkiye ikinciliğini elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Futbol takımı ise 21-27 Mayıs tarihlerinde Trabzon'da yapılacak ve 20 takımın mücadele edeceği şampiyonada ilimizi temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.