KURUMSALLAŞMADA SONA DOĞRU

KURUMSALLAŞMADA SONA DOĞRU
Eskişehirspor yönetimi kurumsallaşmada sona yaklaşıyor. Komisyon sayısını 10 çıkartacak olan yönetim kurumsallaşma çalışmalarını yeni yıla kadar bitirmeyi planlıyor.Geçtiğimiz sezon kurumsallaşma ve tesisleşme sözü veren...

Eskişehirspor yönetimi kurumsallaşmada sona yaklaşıyor. Komisyon sayısını 10 çıkartacak olan yönetim kurumsallaşma çalışmalarını yeni yıla kadar bitirmeyi planlıyor.
Geçtiğimiz sezon kurumsallaşma ve tesisleşme sözü veren Eskişehirspor yönetiminde kurumsallaşma yolundaki çalışmalar iyice yoğunlaştı. Bu yöndeki çalışmalar içinde yer alan komisyonların sayısı 8'den 10'a çıkartılacak. Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre komisyonlara Arge bölümünün de ekleneceği öğrenildi.
Komisyonların başkanları ve komisyonlarda yer alacak isimler bu hafta sonunda kesin olarak netleşecek. Komisyonlarda görev alan olan yöneticilerin tamamı görev yapmış olacak ve çalışmalar konusunda icra kuruluna rapor verecek.
Kurumsallaşma çerçevesinde özellikle Eskişehirspor'un mali yönünün şeffaf olması ön planda tutuluyor. Edinilen bilgilere göre isteyen herkes mali portreyi takip etme imkanını bulacak. Bu şeffaflığın temel amacı ise yönetimlere olan güvenin kamuoyu karşısında tam olarak sağlanması. Güvenin arttırılarak şehrin desteğinin arttırılması planlanıyor.
Kurulacak sistemin, yönetimlerin değişmesi halinde bile devam etmesi planlanıyor. Kurumsallaşmada dikkati çeken bir diğer taraf ise denetleme mekanizmalarının kurulacak olması. Çalışmaların tarafsız isimler tarafından gözlemlenmesi ve denetlenmesi düşünülüyor. Edinilen bilgilere göre kurumsallaşma yönünde yapılacak olan tüm çalışmaların yeni yıla kadar bitirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.