Lider 2 Eylül çok farklı (5-0)

Lider 2 Eylül çok farklı (5-0)
 Muhabir
Her geçen hafta üzerine koyarak ilerleyen Oktay Arıkan’ın ekibi Osmangazi Üniversitesi karşısında da etkili oyunla 5-0 kazanarak averajla da olsa zirvedeki yerini perçinledi…

Süper Amatör Küme Play-Off müsabakalarında bambaşka bir 2 Eylül Spor Kulübü performansı var. Grup maçlarında da etkili olmasına rağmen zaman zaman tempo sorunu çeken Sarı Siyahlılar sakat oyuncuların da takıma katılmasıyla eksiklerine rağmen Play-Off’ta her hafta üzerine koyuyor. Etkili futboluyla da rakiplerine gözdağı veren 2 Eylül çok formda.

ÜRETKEN FUTBOL

Maçlarda rakiplerini boğan ve hücumda oldukça üretken olan Sarı Siyahlılar son olarak önceki gün Osmangazi Üniversitesi’ni de rahat geçti. 25’te Serkan Duyar ile 1-0 öne geçen Oktay Arıkan’ın ekini 39’da Seyit Alper Bircan ile farkı ikiye çıkarak soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda oyuncu değişikliklerine giden ve kadro derinliğini de oldukça iyi oluşturduğu gözlenen Sarı Siyahlılarda sonradan oyuna dahil olan Serhat Tuncay 58 ve 90’da attığı şık gollerle dikkat çekerken, diğer gol 64’te günün çalışkan ismi Metin Gültekin’den geldi.

SON 3 HAFTAYA AVANTAJLI GİRER

İlk 3 haftada önce Sağlıkspor’u 6-1, ardından Sivrihisar’ı 2-0 ve son olarak Osmangazi Üniversitesi’ni 5-0 yenen 2 Eylül fikstür avantajını da iyi kullandı. Önümüzde ki hafta Kırka Boraks’a ile oynayacak Sarı Siyahlılar bu maçı da kazanması halinde Çifteler ile birlikte puan avantajıyla girmesi muhtemel gözüken son 3 haftada sırasıyla Beylikova, Çifteler ve Sümer Alpagut ile şampiyonluk maçlarına çıkacak.

3. HAFTA SONUÇLARI

2 Eylülspor: 5 - Osmangazi Üniv.: 0

Çiftelerspor: 1 - Beylikovaspor: 0

Sümer Alpagut: 1 - Kırka Boraks: 0

Sivrihisarspor: 2 - Sağlıkspor: 0

4. HAFTA MAÇLARI

Kırka Boraks - 2 Eylül

Sağlık - Çifteler

Beylikova - Sümer Alpagut

Osmangazi Üniv - Sivrihisar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.