LOKOMOTİF'TE ROTA SAĞLIK

LOKOMOTİF’TE ROTA SAĞLIK
2012-2013 Sezonu Cumartesi günü Sağlıkspor ile oynayacağı Derbi maçıyla açacak olan Demirspor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Antrenör Necati Gülten antrenmanlarda futbolcularına nefes aldırmazken, bu maç öncesi...

2012-2013 Sezonu Cumartesi günü Sağlıkspor ile oynayacağı Derbi maçıyla açacak olan Demirspor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Antrenör Necati Gülten antrenmanlarda futbolcularına nefes aldırmazken, bu maç öncesi işi sıkı tutuyor.
Bölgesel Amatör Ligde Cumartesi günü Abdurrahman Temel sahasında saat:14.30'da Demirspor ile Sağlıkspor oynayacakları derbi maçıyla 2012-2013 sezonunu açacaklar. Zorlu karşılaşma için her iki temsilcimiz hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.Son 2 yılda şampiyonluğu hep son haftalarda rakiplerine kaptıran Demirspor yeni antrenörü, yeni kadrosu ile yepyeni bir heyecanın içine girecek. Lacivert Kırmızılı ekip Sağlıkspor maçı için hazırlıklarını antrenör Necati Gülten nezaretinde sürdürüyor.
-Gülten Oyuncularına Nefes Aldırmıyor-
Lokomotif dün çift antrenman yaparken, sabah çalışmasında antrenör Necati Gülten futbolcularına adeta nefes aldırmadı. Sağlık maçı öncesi işi sıkı tutan Gülten futbolcularını antrenmanlarda yeri geldiğinde sert bir dille uyarmaktan geri kalmadı. Lacivert-Kırmızılı futbolcular çalışmalarda hayli ciddi çalışırken, Antrenör Gülten'in hafta sonunda hangi oyunculara şans vereceği ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.