MAHMUDİYE'DE SPOR YAŞAM BİÇİMİ OLDU

MAHMUDİYE’DE SPOR YAŞAM BİÇİMİ OLDU
Eskişehir’in güzel ve şirin İlçesi Mahmudiye’de spor artık bir yaşam biçimi haline geldi. Taekwon-Do, Wushu, Dart ve Step Aerobik dersleri ile yediden yetmişe herkese spor yapma imkanı sunuluyor.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Eskişehir'in güzel ve şirin İlçesi Mahmudiye'de spor artık bir yaşam biçimi haline geldi. Taekwon-Do, Wushu, Dart ve Step Aerobik dersleri ile yediden yetmişe herkese spor yapma imkanı sunuluyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Halk Eğitim Müdürlüğü'nün açtığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün büyük katkıları ile yürütülen kurslarda, kursiyerler Taekwon-Do, Wushu, Dart ve Step Aerobik yaparak sağlıklı ve zinde kalmanın yollarını arıyorlar.
Mahmudiye Kaymakamı Fatih Çakmak'ın da büyük destekleri ile başlatılan spor etkinliklerinde İlçe'nin Kamu kurumlarının işbirliğinin güzel örnekleri göz önüne sunuluyor.
Taekwon-Do'ya İlgi Büyük
İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yetkin ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil İpekçi'nin de yakından takip edip desteklediği spor etkinliklerinde özelikle Taekwon-Do dersleri yoğun ilgi görüyor. Antrenör Ayşenur Danabaş ve yardımcı antrenör Merve Yorulmaz nezaretinde haftanın 3 günü yapılan çalışmalarda sporcular gelecekte şampiyon sporcular olmak için ter döküyor.
Mahmudiye Kaymakamı Fatih Çakmak spor etkinliklerine katkıda bulunan İlçe Kurum Müdürlerini ve antrenörleri tebrik ederek bu kursların yıl içinde devam etmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.