Maliyeciler sahaya indi

Maliyeciler sahaya indi
Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığınca düzenlenen geleneksel 2. Halı Saha Futbol Turnuvası dün oynanan maçlarla başladı. Başkan Aygün’ün başlama vuruşunu yaptığı turnuvada maçlardan önce 12 Mayıs 2007 tarihinde vefat eden...

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığınca düzenlenen geleneksel 2. Halı Saha Futbol Turnuvası dün oynanan maçlarla başladı.
Başkan Aygün'ün başlama vuruşunu yaptığı turnuvada maçlardan önce 12 Mayıs 2007 tarihinde vefat eden Eskişehir Defterdarı Abdullah Karakayış için saygı duruşunda bulunuldu ayrıca tüm futbolcular kollarına taktıkları siyah bantlarla maça çıktı.
Turnuva konusunda konuşan Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün Başkanlığın hizmete başlamasından bu yana sosyal etkinliklere büyük önem verdiklerini belirterek, "bu amaçla personel arasında dayanışmanın artırılmasına katkıda bulunmak için geçen yıl ilki düzenlenen futbol turnuvası çalışanlarımız ve kamuoyunda büyük ilgi uyandırıyor" dedi.
23 Mayıs Çarşamba gününe kadar devam edecek, A ve B grubu olmak üzere iki grupta oynanan turnuvada 6 takım yer alıyor. Gruplar şu takımlardan oluşuyor: A grubu: Denetim Grup Müdürlüğü, Taşbaşı Vergi Dairesi Müdürlüğü, Battalgazi Vergi Dairesi Müdürlüğü, B grubu: Yunusemre Vergi Dairesi Müdürlüğü, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü ve İkieylül Vergi Dairesi Müdürlüğü.
Dün Anadolu Üniversitesi karşısındaki Esbay Halı sahasında oynanan ilk tur maçlarda turnuvanın iddialı takımları karşı karşıya geldi. Saat 17.30 da başlayan ilk maçta Battalgazi Vergi Dairesi takımı Taşbaşı Vergi Dairesini 4-3 yenerken, ikinci maçta İkieylül Vergi Dairesi Yunusemre Vergi Dairesi Takımı karşısında 5-1 galip geldi.
Turnuvada yarın saat 17.30 da aynı sahada Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü takımı ile Yunusemre Vergi Dairesi karşı karşıya gelirken 18.30'daki ikinci maçta da Denetim Grup Müdürlüğü takımı ile Battalgazi Vergi Dairesi Müdürlüğü karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.