Mehmet Şimşek'ten Eskişehir Masterlarına özel yemek

Mehmet Şimşek'ten Eskişehir Masterlarına özel yemek
 Muhabir
Eskişehirspor’un eski başkanı Mehmet Şimşek ARS Mühendislik olarak ana sponsorluğunu yaptığı Eskişehir Masterler Futbol takıma önceki akşam yemek verdi.

Eskişehir Masterlar Futbol takımı bilindiği üzere ilimizi Mayıs ayında gerçekleştirilecek şampiyonada temsil edecek. Bunun için hazırlıklarını sürdüren ekip özel maçlar yapmaya da devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli Masterlerini ağırlayan Eskişehir ekibi rakibini 7-1 yenmişti. Bu maç sonrası Eskişehirspor eski başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Masterler ekibinin ARS Mühendislik olarak ana sponsoru olan Mehmet Şimşek yemek sözü vermişti. Önceki akşam bu sözünü yerine getiren Mehmet Şimşek ekiple Porsuk Otel’de bir araya geldi. Yemeğe TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl’ün yanı sıra EASKF Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl yemekte Mehmet Şimşek’e milli takımın nostalji formasını hediye etti. Şimşek’te Antalya’da şampiyonada da ARS Mühendislik olarak Master Futbol takımımızın yanında olduklarını ifade etti.

SÜRPRİZ KUTLAMA

Yemekte ayrıca sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleşti. Gençlegücü Futbol Kulübü’nün sevilen Antrenörü ve aynı zamanda Masterler Futbol takımımızın sağ beki Mehmet Göcen’in doğum günü kutlandı. Göcen’de kendisini bu özel günde unutmayan dostlarına teşekkür etti. Ayrıca Antrenör Gürol Bakırcı da Mehmet Şimşek’e özel hazırlattığı şiiri okuyarak tabloyu kendisine hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.