Melahat Ünügür Ortaokulu badminton’da bir ilki başardı

Melahat Ünügür Ortaokulu badminton’da bir ilki başardı
Melahat Ünügür Ortaokulu Bilecik’in ev sahipliğinde 8-11 Haziran tarihleri arasında yapılan Okul Sporları Yıldız Kız-Erkek Badminton Türkiye Şampiyonası’nda iki final oynayarak ilimiz badminton tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

ÇİFTE TÜRKİYE FİNALİ OYNADI

Melahat Ünügür Orta Okulu Okullu Yıldızlar Badminton Türkiye Şampiyonası’na damgasını vurdu. Eskişehir Badminton tarihinde bir ilk olarak iki takımla birden finalde mücadele eden Melahat Ünügür Orta Okulu atletizmde gelen başarının ardından çok değerli bir işe daha imza attı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Nesrin Bıçakçı ve Antrenör Volkan Şener nezaretinde ilimizi temsil eden Ayten Durmuş, Elif Nur Yıldırım, Yağmur Tuana Yemişen, Irmak Rana Yemişen ve Berra Taşdemir’in yer aldığı Melahat Ünügür kız takımımız Türkiye şampiyonu olarak kupayı Eskişehir’e getirdi. Eymen Öztürk, Buğra Kaan Çalışır, Doruk Girgin, Atahan Gülten ve Enes Tuncer’den oluşan Erkek takımımız ise Türkiye ikinciliğini elde etti.

GURUR DOLU GÜNLER

Şampiyonayı Bilecik’te yakından takip eden Okul Müdürü Ahmet Berberler Beden Eğitimi Öğretmeni Nesrin Bıçakçı ve Antrenör Volkan Şener ile emeği geçen tüm öğrencilerini tebrik ederken, Atletizmin ardından Badminton da gelen Türkiye şampiyonluğu ve ikinciliği ile gurur dolu günler yaşadıklarını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.