Melehat Ünügür ve Kılıçarslan finale kaldı

Melehat Ünügür ve Kılıçarslan finale kaldı
İlköğretim okulları arası minikler futbol il birinciliğinde dün oynanan yarı final maçlarının ardından Melahat Ünügür ve Kılıçarslan finale kalan ekipler oldular.Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında oynanan günün...

İlköğretim okulları arası minikler futbol il birinciliğinde dün oynanan yarı final maçlarının ardından Melahat Ünügür ve Kılıçarslan finale kalan ekipler oldular.
Osmangazi Üniversitesi kapalı halı sahasında oynanan günün ilk yarı final karşılaşmasında Kılıçarslan Orhangazi'yi gole boğarak 6-1 yenmesini bildi ve finale yükselen ilk takım oldu. Bu maçın ardından oynanan ikinci yarı final müsabakasında ise Melahat Ünügür ile Mualla Zeyrek normal sürede 1-1 berabere kalınca penaltı atışlarına geçildi. Yapılan penaltı atışlarının ardından rakibine üstünlük sağlayan Melahat Ünügür rakibini toplamda 7-6 yenerek ikinci finalist takım oldu.
İl birincisini belirleyecek final maçına çıkacak olan Melahat Ünügür ve Kılıçarslan bu yıl iki takımın ilimizi temsil edeceği Türkiye şampiyonası grup elemelerinde mücadele etmeye şimdiden hak kazandılar. Her iki ekibimizde 7-8 Nisan'da Bursa'da yapılacak grup maçlarında ilimizi temsil edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.