MELİKE BOZ MİLLİ TAKIMDA

MELİKE BOZ MİLLİ TAKIMDA
Başarılı Boccecimiz 16-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kadınlar Dünya Şampiyonasında milli forma ile mücadele edecek. Başarılı bayan boccecimiz Melike Boz milli takımda. 27-30 Eylül tarihleri arası Ankara Kazan ilçesinde...

Başarılı Boccecimiz 16-20 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kadınlar Dünya Şampiyonasında milli forma ile mücadele edecek.

Başarılı bayan boccecimiz Melike Boz milli takımda. 27-30 Eylül tarihleri arası Ankara Kazan ilçesinde yapılan Bocce Milli takım seçmelerinde başarılı olan sporcumuz 16-20 Ekim tarihlerinde Manisa da yapılacak olan Kadınlar Dünya Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.
İlimiz ve Milli takım antrenörü Hakkı Ünal 'Milli takım seçmelerine 6 sporcu ile katıldık. Sporcularımızdan Melike Boz rakiplerini yenerek seçmeyi birincilikle tamamlayarak Milli takıma adını yazdırdı. Diğer sporcularımızda zorlu rakipleri karşısında kıyasıya mücadele ettiler. Ama sonuç alamadılar. Bunun sebebi de boccenin bazı disiplinlerini çalışacak sahamızın olmamasıdır. İnşallah bundan sonra bu sorunlarımız çözüldüğünde milli takıma daha çok sporcular vereceğiz' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.