Metin Diyadin ağır basıyor

Metin Diyadin ağır basıyor
Eskişehirspor’da yeni sezon teknik direktörlük için Metin Diyadin ağır basıyor. Yönetim yeni teknik adam ile hafta sonuna kadar anlaşmayı planlıyor. Yeni sezon için öncelikle teknik direktör sorunun çözmek isteyen Eskişehirspor’da...

Eskişehirspor'da yeni sezon teknik direktörlük için Metin Diyadin ağır basıyor. Yönetim yeni teknik adam ile hafta sonuna kadar anlaşmayı planlıyor. Yeni sezon için öncelikle teknik direktör sorunun çözmek isteyen Eskişehirspor'da Metin Diyadin ve Suat Kaya ile pazarlıklar sıkı bir şekilde sürüyor.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre bu sezon Gaziantep BŞ'nin başında başarılı bir sezon geçiren Suat Kaya'nın Eskişehirspor'dan yüksek rakam istediği ve yönetimin Kaya ile görüşmeleri dondurduğu öğrenildi.
Oftaş'dan ayrılan ve Eskişehirspor'un Diyarbakır ile oynadığı maçı izleyen Metin Diyadin ile önceki akşam bir görüşme daha yapan Eskişehirspor'lu yöneticilerin Diyadin'e daha sıcak baktığı öğrenildi.
Gerek Kaya gerekse Diyadin'in Eskişehirspor'un dışında başka takımlarında gündeminde olması nedeniyle yönetimin iki teknik adamdan biri ile en kısa zamanda anlaşmaya varması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.