Milli Zafer şampiyon

Milli Zafer şampiyon
Okullu Yıldızlar Futbol İl Birinciliği’nde Milli Zafer İlköğretim Okulu rakibi Melahat Ünügür’ü ikinci yarıda penaltı golüyle yenerek Eskişehir Şampiyonu oldu.Okullararası Yıldızlar Futbol İl Birinciliği müsabakaları...

Okullu Yıldızlar Futbol İl Birinciliği'nde Milli Zafer İlköğretim Okulu rakibi Melahat Ünügür'ü ikinci yarıda penaltı golüyle yenerek Eskişehir Şampiyonu oldu.
Okullararası Yıldızlar Futbol İl Birinciliği müsabakaları dün oynanan final maçları ile sona erdi.
Final maçında ise Milli Zafer İlköğretim Okulu ile Melahat Ünügür İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Baştan sona nefes kesen karşılaşmada her iki okul sporcuları gol atmak için mücadele verdiler. Ancak iki kalecinin gününde olması gol umutlarını ikinci yarıya bıraktı. Milli Zafer İlköğretim Okulu geliştirdiği atakta maçın hakeminın verdiği penaltı ile öne geçme şansı yakaladı. Fevzi'nin ayağından bu fırsatı iyi değerlendiren Milli Zafer bu golle karşılaşmayı tamamladı ve Eskişehir Şampiyonu oldu.
Abdurrahman Temel Sahası'nda oynanan final maçı öncesinde 3.lük maçında karşı karşıya gelen Dr. Halil Akkurt İlköğretim Okulu ile Fahri Günay İlköğretim Okulu arasında oynanan karşılaşmayı Dr. Halil Akkurt İlköğretim Okulu 2-1 kazanarak 2009-2010 Öğretim Yılı Okullararası Yıldız Erkekler Futbol da Eskişehir 3.sü oldu.
Karşılaşmaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupaları ve madalyaları dağıtıldı. Şampiyon takım 1-5 Mart tarihleri arısında ilimizi Afyon'daki gruplarda temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.